Trailer running lights don't work - Nissan Titan Forum
Titan General Discussion General Discussion about the Nissan Titan.

 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
#1 (permalink) Old 06-22-2008, 10:10 AM
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 164
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
iTrader Score: 1 reviews
Trailer running lights don't work

Hello,

Does anyone know what fuse controls the trailer running lights ? My brake lights and turn signals work but the running lights don't. This is a 2006 Titan SE w/ Tow pkg.

I did not find any fuses in the passenger side fuse box related to the trailer. There are fuses in the engine compartment, 2 to control left and right turns, which work and another bigger 6 prong relay/fuse ??? labeled 'Trailer Tow 2', which appear to be working but I have no way of testing. Some threads mention two small fuses above the gas pedal on a white fuse box but I could not find anything.

The lights are good as I tested the trailer setup w/ another vehicle and everything works just fine. There must be a fuse that controls running lights I just cannot figure out which one is it.

Mike
speediq99 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 (permalink) Old 06-22-2008, 10:31 AM
Super Moderator
Nissan Titan Status - Premium Member
 
Carbeaux's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Castle Rock, CO
Posts: 131,741
Thanks: 11,786
Thanked 20,020 Times in 13,570 Posts
iTrader Score: 12 reviews
Send a message via AIM to Carbeaux
Re: Trailer running lights don't work

Check down at the bottom of this page for "similar threads" and I think you'll find the answers you need.

Hook 'Em!
AKA TroubleWhore™AKA HitAndMissWhore™AKA RockyWhore™AKA SigPicNaziWhore™
You don't have to attend every argument you're invited to.
2006 King Cab, LE, 2WD Radiant Silver, Born 04/06, Bought by me on 06/27/06
Click here for a list of my mods-Click here to see my photo gallery
Carbeaux is offline  
#3 (permalink) Old 06-22-2008, 10:32 AM
Registered User
 
Derwud's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Pasadena, CA
Posts: 2,497
Thanks: 44
Thanked 109 Times in 93 Posts
iTrader Score: 7 reviews
Re: Trailer running lights don't work

Quote:
Originally Posted by speediq99
Hello,

Does anyone know what fuse controls the trailer running lights ? My brake lights and turn signals work but the running lights don't. This is a 2006 Titan SE w/ Tow pkg.

I did not find any fuses in the passenger side fuse box related to the trailer. There are fuses in the engine compartment, 2 to control left and right turns, which work and another bigger 6 prong relay/fuse ??? labeled 'Trailer Tow 2', which appear to be working but I have no way of testing. Some threads mention two small fuses above the gas pedal on a white fuse box but I could not find anything.

The lights are good as I tested the trailer setup w/ another vehicle and everything works just fine. There must be a fuse that controls running lights I just cannot figure out which one is it.

Mike
Check the towing section, LOTS of answers there..

'05 4x4 SE, O/R, Big Tow, Rear Video (Kids favorite option). AMP Powersteps, SAW's all around, TC UGA's and Rear Shackles, Modified Deaver Mini Pack, Air Bags, Bedlined stock 5 spoke wheels, BFG A/T 285/65-18's, Banks Ram Air, Banks Monster Exhaust, PML Rear Diff Cover and Trans Pan.
Towing WW FS2300 Toyhauler and all the toys.

The Rhino, The Titan, Truck and Trailer

I HIGHLY recommend PRG Products, SDR Motorsports
Derwud is online now  
#4 (permalink) Old 06-22-2008, 11:50 AM
Registered User
 
cp.16's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: New Hampshire
Posts: 239
Thanks: 89
Thanked 18 Times in 10 Posts
iTrader Score: 1 reviews
Re: Trailer running lights don't work

The only ones that gave me trouble were the two 15 amp ones in the engine compartment. The one I had to replace was the one for the turn and brakes, so I think the other one in for the running lights.
cp.16 is offline  
#5 (permalink) Old 06-22-2008, 02:06 PM
Registered User
 
Blownbayou's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: South Louisiana
Posts: 510
Thanks: 53
Thanked 27 Times in 24 Posts
iTrader Score: 3 reviews
Re: Trailer running lights don't work

Had to replace one under the hood also.....Was getting running lights but no turn, brake or hazard lights.

Later

2000 Ford Lightning 6#lower, 90MM MAF, RWTD tune, CAI, FTVB, !pcv
2007 Titan CC 4X4 XE, X-pipe, No rear cats, Dual Magnaflow 14"ers, 2* timing advance , 2" shackles to level.
Blownbayou is offline  
#6 (permalink) Old 01-25-2010, 09:27 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Score: 0 reviews
Re: Trailer running lights don't work

just replace mine on the 09 titan pro4x the 2nd fuse box (big fuse box under the hood by the battery. there is a vertical one pull it oout and its the f4 10amp fuse
sigboi is offline  
Reply

Jump to top


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes Rate This Thread
Linear Mode Linear Mode
Rate This Thread:



  Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trailer Running Lights tshank Titan Problems & Dealer Service 11 06-30-2009 06:32 AM
trailer running lights dont work ehill Titan Problems & Dealer Service 6 09-11-2007 07:19 PM
Trailer running lights won't work JWibbs Titan Problems & Dealer Service 3 08-27-2007 09:32 PM
Trailer Lights : running lights not working Chance2336 Titan Towing & Hauling 9 09-12-2006 05:33 PM
running lights on boat trailer bellpac Titan General Discussion 4 04-18-2005 06:26 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On