Nissan Titan Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
12,754 Posts
Discussion Starter #1
Saturday morning when I went to start my truck the battery was dead. I jumped it off, and had a 4wd light, and a airbag light flashing. After a few minutes the 4wd light went away, but 3 days later the airbag light is still flashing. I ran the scan on my scangauge II, and it didn't find any codes. Is there anyway to reset the light? Thanks
 

·
Banned
Joined
·
6,454 Posts
There is a process to reset the airbag light......do a search on here. Mine was activated when i got my amps installed, did a search and viola!!!! If you scroll down to the bottom of the post you are viewing there is USUALLY a link to some good info listed at your convenience so you dont have to do that pesky search function. LOL
 

·
Registered
Joined
·
12,754 Posts
Discussion Starter #3
Thanks for the info. I never seem to have any luck with the search function. I will try again though. Maybe I am doing something wrong.
 

·
Registered
Joined
·
12,754 Posts
Discussion Starter #4
Hey what do you know, I actually found something using the search function.:cheers:
 

·
Registered
Joined
·
12,754 Posts
Discussion Starter #6
roy365 said:
The info could have been buried under some mud?!?!?!? :cheers:
I was waiting for someone to bring that up.:jester: But really it came on the morning that I got it stuck, I just had other things going on so I didn't worry about it. I think the low battery may have caused it.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top