Nissan Titan Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
14,135 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
So i go to install the 87 tune, cause i had just put it back to stock a few minutes before. But now it keeps saying communications error and call superchips and tell them code G58. And my truck wont start. Not good...anyone know whats wrong? Of course superchips is closed till next week sometime. SH$T!
 

·
Registered
Joined
·
14,135 Posts
Discussion Starter #2
It magically fixed itself. oh well. I'll call them next week though to check on it.
 

·
Registered
Joined
·
422 Posts
I had that problem earlier this year and called them and they said something was most likely drawing too much current which prevents the flashpaq from establishing a comm link.

They said to make double sure everything was off and try again and sure enough it worked.

I was sure everything was off while getting the error and it hasn't happened since :dunno:
 
  • Like
Reactions: honda250xtitan

·
Registered
Joined
·
1,266 Posts
It magically fixed itself. oh well. I'll call them next week though to check on it.
:rofl:....You got yourself all worked up for nothing.........:lol:
 

·
Registered
Joined
·
14,135 Posts
Discussion Starter #5
hahahaha i was very worked up.
 

·
Registered
Joined
·
1,266 Posts

·
Registered
Joined
·
14,135 Posts
Discussion Starter #7
I could tell...I've got a short fuse myself.....:D
ha. my dad would've never stopped sayin "I told you so" if it hadnt fixed itself. Not to mention I had a date later on...gf would've been PISSED. haha
 
1 - 7 of 7 Posts
Top