Nissan Titan Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
1,310 Posts
Discussion Starter #1
Hey everyone. I need some help: yesterday after leaving a shop to get my rear hangars fixed, the front drivers wheel started making this loud clicking sound at any speed above 10mph. Additionally you can also feel a vibration coming from underneath the floor around that area. I thought something was stuck there so when I slowed down, the truck also juddered. But it slowed down well enough. I got home and took a look underneath and didn't see anything. Figured I'd wait till the morning to lift her up.

This morning I took a drive Arpund the block in hopes that incident was an aberration, but it's still there. Also, the ABS light came on (2WD) but no slip
Additionally, my wife heard it from our 2nd floor bedroom. She said "did you drive your truck? Cause it's making a loud sound.

Being that it's Sunday, I have to wait till the morning to take it in, but what are the possibilities? I'm thinking rotors vs wheel bearing?
 

·
Registered
Joined
·
14,135 Posts
The bearings are probably shot. You have to buy a whole new hub.
 

·
Registered
Joined
·
1,310 Posts
Discussion Starter #3
Thanks for the reply

Is this covered by warranty? If so would they deny it cause I'm lifted and have rotors?
 

·
Registered
Joined
·
14,135 Posts
depends on the mileage/age of truck. And do you have the extended warranty. They would probably try to say the lift/big tires caused the hub to go out. which I would say is understandable. My hub actually broke, like i could see the line where the metal had cracked. I had a lift and 35's. If they deny the warranty its not to bad of a DIY.
 

·
Registered
Joined
·
1,310 Posts
Discussion Starter #5
5 years, 70k miles. Had the lift for about 4 years/60k miles. Yeah I have the 7/100k warranty. I'm taking it in tomm so hopefully I'll have good news.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top