Nissan Titan Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
564 Posts
Discussion Starter #1
I traded out my glove box light with an LED and noticed that it didn't work. At first I thought it was the LED so I replaced it with the bulb and that didn't work either.

I also tried couple of other bulbs and LEDs and nothing works. My next thought is a fuse but I can't find one that's out. I have a hard time believing just the glove box light is fused but yet, I don't find anything else that doesn't work.

Any ideas? Anyone know what fuse the glove box light is on or have any other ideas as to why the glove box doesn't light up?
 

·
Registered
Joined
·
564 Posts
Discussion Starter #2
Well, I know more now. I discovered that the lights for the radio and gear shift don't work either. I checked all the fuses inside and found no bad ones. I guess that means it's either something outside under the hood or elsewhere.

I'd really hate to go to the dealer for something as simple as a bad fuse.
 

·
Registered
Joined
·
2,408 Posts
theres a fuse box in the engine behind the batter (by the firewall) Have you checked those yet?
 

·
Registered
Joined
·
3,921 Posts
silly question but did you turn your lights on and make sure your dimmer switch is turned on wide open??

This has happened before:rolleyes:
 

·
Registered
Joined
·
564 Posts
Discussion Starter #6
I haven't checked the fuses under the hood and I noticed all the other lights were out when I was driving at night.

I do know that the headlights/running lights have to be on for the glove box light. The light was on and while futzing with the light socket, the lights went out and never came back on.

It's gotta be a fuse someplace as the original bulb doesn't work either.
 

·
Registered
Joined
·
564 Posts
Discussion Starter #7
Found it. It was the illumination fuse (10A) under the hood. What a royal PIA!

Anyway, the new LED is bright.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top