Nissan Titan Forum banner

1 - 15 of 15 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #1 ·
have 2004 titan. replaced fuel pump but will still not stay running. will turn over but will not stay running. any clues?
 

·
Super Moderator
Joined
·
161,758 Posts
CyndiK08 said:
have 2004 titan. replaced fuel pump but will still not stay running. will turn over but will not stay running. any clues?
SES light on? Throwing codes? What made you think fuel pump? Need more info please.
 

·
Premium Member
Joined
·
141,094 Posts
It isn't out of gas is it?
 

·
Premium Member
Joined
·
141,094 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #6 ·
i know this is going to sound stupid----but when we had the truck on the trailer pulling it it was facing backwards with the front lower than the rear. pulled it off the trailer and it ran for 20-30 minutes. drove it down the road and back --- then after that time----the same thing turnsover but wont stay running
 

·
Premium Member
Joined
·
141,094 Posts
CyndiK08 said:
i know this is going to sound stupid----but when we had the truck on the trailer pulling it it was facing backwards with the front lower than the rear. pulled it off the trailer and it ran for 20-30 minutes. drove it down the road and back --- then after that time----the same thing turnsover but wont stay running
How did you lash it down on the trailer?
Pinch anything?
 

·
Premium Member
Joined
·
141,094 Posts
Is the airfilter restricted?
Did you look at the codes on google?
Is something stuck in the exhaust pipe?
 

·
Super Moderator
Joined
·
161,758 Posts
CyndiK08 said:
i know this is going to sound stupid----but when we had the truck on the trailer pulling it it was facing backwards with the front lower than the rear. pulled it off the trailer and it ran for 20-30 minutes. drove it down the road and back --- then after that time----the same thing turnsover but wont stay running
Can't have anything to do with your issue. Did you check out the search results above?

http://www.titantalk.com/forums/titan-performance-modifications/14261-obd2-sensor-code-p0113.html

MAF maybe?
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #10 ·
there's nothing in the exhaust pipe and the air filter isn't restricted. i looked on google and that didn't seem to help either
 

·
Premium Member
Joined
·
141,094 Posts
Was it raining?
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #13 ·
it's getting late and i greatly appreciate your time and suggestions------i think i'm going to let it go til tomorrow. i will still appreciate suggestions. i'll check back thursday. once aghain---thank you
 

·
Registered
Joined
·
1,586 Posts
touch anything in the engine compartment? make sure MAF sensor and TB connector are on and tight. If not your truck will start and immidiatly stall
 
1 - 15 of 15 Posts
Top